Nutricionista

Nutricionista

Na blogu ćemo od sada imati stalnog gosta, ni manje ni više nego nutricionistu. Tanja Oladžija se pridružila mom skromnom timu i pomoći će mi da poboljšam kvalitet samog bloga ali će pomoći i vama da poboljšate kvalitet vaše ishrane jer ćete upravo vi putem maila moći da joj postavljate pitanja na koja će vam ona vredno odgovarati. Za početak ćemo početi sa  “pitanja i odgovori” formom, ali nećemo se na tome zaustaviti ako vas ova tema zaista zanima.

Tokom nedelje ćemo prikupljati vaša pitanja a onda na kraju svake nedelje objaviti Tanjine odgovore u jednom blog postu. Vaša pitanja šaljite na email adresu nutricionista@milinkuvar.com a više o Tanji saznajte u daljem tekstu ☺


Nutricionista Tanja Oladžija

Formalno master prava, praktično nutricionista. Nakon završenog PFUB upisala sam master prava i istovremeno se posvetila pravoj ljubavi – nutricionizmu.

Počela sam sama da učim, pohađam razne kurseve (The Health Sciences Academy, Shaw Academy, Alison…), grozničavo pratim sve nove studije i eksperimente kako bih bila u koraku sa najnovijim saznanjima.

No, do pravog znanja najlakše sam došla u neposrednom radu sa klijentima, te sam počela da izrađujem planove ishrane (za redukciju telesne mase, povećanje mišićne mase, regulisanje raznih metaboličkih poremećaja, prevenciju i sanaciju određenih abnormalnih stanja, kao i za različite kategorije uključujuići decu, trudnice, stare, sportiste…).

Što iz ljubavi, što iz hobija, nutricionizam zauzima sve važnije mesto u mom životu i polako, ali sigurno potiskuje pravnika u meni ☺.

Pošto sam po prirodi perfekcionista, te svojim klijentima želim da pružim najbolje i zvaničnu potvrdu svoje stručnosti, upisala sam i Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija, odsek nutricionista-dijetetičar, na kojoj planiram i da specijaliziram, te tako steknem i formalnu titulu u ovoj oblasti.

Do tada se u moju stručnost možete uveriti u praktičnom radu, kada ćemo uz malo napora i mnogo želje zajedno postići najbolji rezultat. U vezi toga (a i svega ostalog ☺ ) možete mi se obratiti na mejl tolajdzija@gmail.com