Ko želi da poljubi kuvaricu?

Ko želi da poljubi kuvaricu?

Možda ste već bili na ovoj adresi, ali ako niste –  propuštate fantastične kulinarske trenutke. Ljubeći kuvaricu, saznala sam za mnoge divne hlebne vekne i nagledala se slatkih, pažljivo odabranih fotografija.

Iza bloga “Poljubi kuvaricu” glavom i bradom stoji jedna Milica koja je u slobodno vreme imenjakinja, majka, blogerka, dobar-hlebo-pravitelj i mila duša. Stvarno je maher za testa, to mi je uvek prva saocijacija na nju. Isprobala sam nekoliko njenih recepata i svaki se pokazao odličnim. Kada sam je pitala da bude gost na mom blogu znala sam da me neće razočarati izborom recepta. Juče mi je poslala ovu fotografiju i pitala da li mi se sviđa. Eeeeej, pa kako da mi se ne sviđa?! Vidi ti te boje, tu pufnastost i taj posuti mak…ah!

U pitanju je jevrejski hleb Challah koji ću i sama isprobati do gostujućeg posta pa ću vam preneti i svoje divne utiske (kao da bi mogli da budu drugačiji).

Osim mirisnih hlebova, kod Milice možete da pronađete recepte i za razne druge delicije. Na primer, sada je na blogu aktuelan recept za sušene paprike punjene pasuljem. Pre neki dan sam videla recept za mafine sa feta sirom koji su mi odmah došli na listu za isprobavanje.

Milica od skoro piše svoje recepte i za magazin Svet a meni je baš zapala za oko i divna pita od bundeve koju ću uskoro da isprobam!

A za nekoliko dana će ovde, kod mene, sa vama podeliti recept za Challah hleb zajedno sa svojim utiscima i fotografijama 🙂

© Fotografija: Milica Avramović – Poljubi Kuvaricu

Do gostujućeg Poljubi Kuvaricu posta, laka vam noć!

Vaša Mila!4 thoughts on “Ko želi da poljubi kuvaricu?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *