{Recenzija} Prasići iz Mamma’s Biscuit House

{Recenzija}  Prasići iz Mamma’s Biscuit House

prasici

Za Mama’s Biscuit house poslastičarnicu znam odavno ali me put nikada nije naveo tamo da isprobam kolače. Kada sam počela sa ovim recenzijama, cilj mi je bio da isprobam baš te stvari koje dugo želim a nikako nisam stizala ili pronalazila načine. Kontaktirala sam ih, našla se sa vlasnicom u poslastičarnici na Dorćolu, proćaskale kratko i za recenziju sam pored verujem stvarno odlične ponude, dobila ove prasiće kao nešto čime se najviše ponose.

Prasići su stvarno ukusni. Pravljeni su od plazme pa ne mogu da budu loši. Ukus ubogaćuju dva hrskava pečena badema a preliveni su koliko bih ja mogla da kažem, belom čokoladom. Okej su i priznajem da ceo šmek daje baš taj hrskavi badem (ili uši od praseta).prasici-mhb

Kada sam došla ispred vitrine u poslastičarnici, za oko mi je zapao limun tart i još nekoliko fantastičnih kolača, ali prema rečima vlasnice ovi prasići su nešto što se najviše prodaje i nešto čime se najviše ponose. Prave ih u još nekoliko oblika raznih životinjica koje sve zajedno preslatko izgledaju, priznajem.

Nažalost, ovo je sve što imam da kažem ali sam sigurna da ću jednom prilikom otići tamo i isprobati neke konkretnije komade i verovatno biti zadovoljnija.

Prema rečima sa njihovog sajta, sve kolače prave po tradicionalnim recepturama i od pravih sastojaka, bez industrijskih dodataka.


Podaci:

Strahinića Bana 72
Beograd
Web: Mamma’s Biscuit House
Fb: Mamma’s Biscuit House
Instagram: Mamma’s Biscuit House

Vaša MilaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *