{Recenzija} Zdravo & Ukusno by Coffee Cake Factory

{Recenzija} Zdravo & Ukusno by Coffee Cake Factory

7

Ako pratite ovaj blog verovatno već znate da sam počela sa ovakvim recenzijama pre nekoliko meseci i da mi je cilj da za vas isprobam razne food & drink proizvode sa našeg tržišta. Mogu vam reći da u tome baš uživam, lepo mi je kada otvorim paket i počnem sa degustacijom i lepo mi je da fotkam različite proizvode na različite načine – tu dosta naučim o tome šta se kako najlepše slika.Danas vam predstavljam super proizvode, baš super proizvode. Zdrave štanglice koje su nama odlične za doručak ili budu dobar snack kada ne stižemo da pojedemo neki drugi obrok. Kad god ga jeli, jedna je stvar sigurna a to je da je svaki od 6 ukusa stvarno ukusan. Možete da birate između čokolade, grožđica, susam-smokve, kikirikija i brusnice. Zar ne zvuče super?

4

Šta je “Zdravo&Ukusno” bar? To je štanglica na bazi ovsenih pahuljica dopunjena orašastim ili suvim voćem, zaslađena medom ili smeđim šećerom u koju nije dodat ni jedan aditiv niti bilo šta što sami ne biste stavili u jednu ovakvu štanglicu. I da, potpuno je neodoljivog ukusa.

Tekstura ovih štanglica je potpuno kompaktna iako se npr brusnica malo mrvi ali meni lično to nije presudna stvar za užitak.

Svaka štanglica, zavisno od ukusa teži od 50 g do 70 g i sasvim je dovoljna da vas zasiti i  lepo zasladi. Da li ćete je pojesti uz kafu, mleko ili čaj – sve jedno je, meni je bila super u sve tri kombinacije. I Lenki se svidelo. Da, osećala sam se bezbedno da dam i Lenki jednu.5

Coffee Cake Factory je kafe-poslastičarnica-pekara u Beogradu. Nisam još uvek bila u prilici da odem i isprobam ostali deo ponude, ali uskoro ću verujem uraditi i to jer mi se ovo sve jako dopalo!

Ne verujem u zdravu hranu koja je industrijski proizvedena, retko s odlučim za neki healthy proizvod i zato mislim da su ove štanglice prava stvar jer su pravljene ručno i to od stvarnih sastojaka. A i ambalaža im je lepa ☺


Podaci:

Coffee Cake Bakery Beograd:
Bulevar Kralja Aleksandra 304
Kursulina 41
Bulevar Zorana Đinđića 6b

Instagram: coffeecakebakery
FB: Coffee Cake Bakery
Web: www.coffeecake.rs/

 Vaša MilaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *