Tefal Ingenio posuđe – recenzija

tefal ingenio posuđe - recenzija

Tefal Ingenio posuđe je prvo posuđe ovog tipa sa kojim se susrećem. Ako ne znate o čemu se radi, u pitanju je set posuda na kojima možete koristiti jednu jedinu univerzalnu ručku koja se na jednostavan način stavlja i skida sa posuđa. Vrlo je jednostavno za korišćenje i korisno.


Tefal Ingenio posuđe – recenzija

Čemu služi i kome je namenjeno Ingenio posuđe? Kako ja gledam na ovo: ovo je savršeno za male kuhinje ili za ljude koji ne kuvaju često pa im akcenat nije na kuhinji sa beskrajno mnogo mesta za odlaganje. Kupovinom ovog seta dobijate 4 posude za kuvanje u 4 različite veličine, koje se mogu koristiti za veliki raspon različitih jela. Mala šerpa, veća šerpa i dva plića tiganja tj. tepsije (u zavisnosti od toga kako ih koristite) su kada razmislite – sve što vam je potrebno u kuhinji za pripremu obroka. Sve četiri posude možete koristiti istovremeno tokom kuvanja jer se ručka za manje od sekunde montira sa šerpe na šerpu.

Moje šerpe i tiganji stoje u jednoj velikoj fioci ispod kuhinjskog ostrva. Kao i kod svih kuhinja koje imaju velike fioke, ona je do pola iskorišćena jer veliki deo prostora zauzmu ručke. Znate i sami – nemoguće je kupiti posudu za kuvanje a da nekako ne zauzme polovinu police ili fioke gde je smeštena. Ingenio posude savršeno staju jedna u drugu a ručku možete smestiti bilo gde.

Ručka se namešta jako jednostavno. Videćete, sa dve bočne strane pritisnete crvenu dugmad, ručka če se otvoriti a sa donje strane će izaći jezičak. Kada je ručka otvorena, prislonite je na ivicu posude a zatim pritisnete jezičak kako biste ručku učvrstili.

Još jedna super stvar kod ove linije posuđa jeste to što uz posude možete kupiti i poklopce za čuvanje hrane u frižideru i različite poklopce za kuvanje. Da ne dužim, verujem da vam je prilično jasno sve 🙂 Ali, iskoristila bih priliku da vam pokažem još nešto što će vam biti korisno kada koristite ovu vrstu posuđa. Alatke koje ne grebu, to vam je od suštinske važnosti za negu posuđa sa nelepljivom oblogom. Odmah da vam skrenem pažnju na ovu sjajnu usku, dugačku špatulu koja dolazi u setu a koju do sada nisam imala prilike da vidim, fenomenalna je za palačinke – ali fenomenalna.

Za sve dodatne informacije skoknite na sajt Tefal.co.rs ili ih kontaktirajte na Instagram stranici.

Post je urađen u saradnji sa Tefal Srbija.

Prijatno! Vaša Mila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.