Cake Studio Rouge ili Kako sam pronašla savršenu tortu za venčanje

Cake Studio Rouge ili Kako sam pronašla savršenu tortu za venčanje

Cake studio rouge

Ja, dragi moji, kuvam svakog dana i 60 % jela koje pripremim uspem da fotografišem. A 50 % fotografisanih pripremljenih jela ostane neobjavljeno. Jednostavno nikada ne dođu na red. Uvek dođe nešto preče, te nisu dovoljno dobre fotografije, te nije dovoljno inspirativan tekst, te ovo, te ono. Fotografije za ovaj post bi ‘ladno pale u zaborav samo da su ostale još tri dana nepogledane, a bila bi užasna greota da vam ne pokažem ovu divotu.

Kao što već znate, ja sam u jeku priprema za Markovo i moje venčanje. Oni koji su pravili svadbe znaju da je to projekat, u pravom smislu te reči. I znaju da svako ko mi bude rekao “Nemoj da se brineš, sve će biti u redu!” može debelo da nadrlja 🙂 Naravno da će sve biti u redu, venčanje je radosna stvar i kada su pravi ljudi oko tebe, dan može da bude samo bolji nego što si očekivao da će biti.

Neke stvari završiš lako… Znaš u čije fotografske moći veruješ, pa lepo tog čoveka pozoveš, a on te zna od malih nogu i nema šanse da te odbije i bitnu stavku rešiš u jednom dahu 🙂 Wedding Serbia, hvala što postojiš, za tebe ćemo odvojiti poseban tekst 🙂

Zaljubiš se u pozivnicu na prvi pogled pa i to rešiš, onako..”brzinski”. Osmisliš poklončiće za goste, pa se predomisliš, pa mesec dana pred venčanje shvatiš da pipnuo ništa nisi, pa te malo uhvati frka…pa se setiš svih 186 različitih dekoracija koje si osmislio da ih sam, sa svojim kreativkama, ručno napraviš…pa te i tu uhvati malo frka. Al’ baš malo! Onako, jedva vidljivo.

A onda se setiš da si rezervisao najlepšu moguću terasu, da imaš najlepšu venčanicu, najzgodnije odelo i dva lepa prstena. Pa se opustiš skroz na skroz.

E, a onda onaj slatki deo. Torta. Hvala ovom blogu što me je spojio sa fantastičnim ljudima i što me je obogatio za talente i osmehe tih ljudi. Tako sam došla i do devojke sa energijom koja ti ulepša dan i sa neverovatnim talentom da napravi čudo od slatkiša. Smislila sam ja već pre nekoliko meseci da će mi ona praviti tortu. Nit sam ih probala, nit sam ih videla uživo..nit sam ih pomirisala. Ali, rešila ja. Osmislile smo i dizajn i sve, sa velikom rezervom da mi se mišljenja i želje menjaju svakog dana po 26 puta – sve ona to razume, uz veeeeliki prijateljski osmeh…

A onda je krenulo da me kopka. Hoću da saznam ukus, pa makar crkla. Ko će da čeka čak do svadbe 🙂 Dogovorimo se nas dve, zaputim se ja sa moja tri cveta u taj divni stan… upoznam se sa devojkom “Dobar dan – Dobar dan!” i sednem. Odjednom me preplavi neki ludački osećaj sreće, onakav što te vozi ceo dan a ti nemaš pojma zašto. Ono kad znaš da je to jednostavno pružanje ruke početak nečeg velikog i sjajnog. Umazana od čokolade priča kako pojma nema šta to radi u kuhinji, prvi put pravi takvu dekoraciju, da l’ će da mi se svidi, da l’ neće. I iznosi mi, čuj da l’ će mi se svideti, tri minijaturne tortice obložene čokoladom i uvezane rafijom – AJME! Je l’ možete da zamislite moju sreću? Očekivala sam jednu tortu bez dekoracije, jer je to samo test varijanta, kad ono… čudo 🙂 Naravno da me je kupila, po stoti put.

torte

Došli smo Marko i ja kući i kao treba da sačekamo da ručamo pa ćemo onda da degustiramo. Da, važi! Sve mi je izgorelo u rerni koliko nisam bila skoncentrisana na ručak 🙂 Malo sam ih ufotkala, pa zasekla. Kad ono! Hiljade korica! Eeeej, hiljade tankih korica – božanstveno! Jednu za drugom sa sekla, čapkala ovu čokoladu odozgo i sve se više oduševljavala. Ukusi su divni i poptuno su mi nadmašili očekivanja. Svi smo se zaljubili i ostali zatečeni prelepošću. Oko ukusa se nismo mnogo dogovarale – čokolada, voćke i nugat, tu nema greške. I stvarno, nema greške. Ni jedne.

čokoladna torta

torta sa lešnicima

voćna

Cake Studio Rouge je mezimče jedne Svetlane, nalazi se u Beogradu  i budite sigurni da ćete njenim tortama biti inspirisani, nadahnuti i sigurno ćete poželeti i jednu za sebe 🙂

torte cake studio rouge

torta ice age1

Sve potrebne informacije možete da dobijete na stranici Cake Studio Rouge ili telefonom na broj 063/369-290.

cake studio rouge

 Vaša Mila!12 thoughts on “Cake Studio Rouge ili Kako sam pronašla savršenu tortu za venčanje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.