{Recenzija} River fish

river-fish-pastrmka

Nisam vam ja neki čovek od konzerve. Kupim komade tune u salamuri kad hoću da napravim paštetu za večeru i to je to. Isprobavala sam razne ribe u raznim oblicima sve u nadi da ću pronaći neku koja će biti sigurica koju mogu uvek da uzmem i ne pogrešim. Jasno vam je da je nisam pronašla. Na River fish sam slučajno nabasala na Instagramu i kontaktirala ih jer mi se dopala ambalaža, priznajem. Dogovorili smo se da mi pošalju uzorke da ih isprobam i napišem svoje utiske. Nisam očekivala ništa specijalno, jer… to su sigurno samo konzerve. Svakako sam htela da ih probam, nešto me je kopkalo.

I evo me, sada pišem o njima. O dimljenom šaranu, dimljenoj pastrmci, pečenom šaranu i skuši. O kompletu fenomenalnih ukusa! Moram da priznam da mi se dimljeni šaran najmanje dopao i verujem da je to najviše zbog teksture jer je usitnjen pa je pokupio najviše ulja. Ali, opet, to sam samo ja, žena koja ne voli mnogo šarana.

dimljeni-saran-river-fish

Ali, komadi pečenog šarana – savršeno uvijeni fileti pečene ribe u ulju… to je već nešto posebno i potpuno neočekivano da mi se dopalo. Oborilo me s nogu, bukvalno. Čvrsta tekstura mesa, taman slana i sa odličnim šmekom pečenja. Jesam li vam napomenula da šaran nikad nisam nešto mnogo ljubila?river-fish-peceni-saran

Apsolutni favorit mi je blago dimljena pastrmka koju ste videli na početnoj slici. Minijaturni kotleti meni omiljene ribe – blag ukus i fantastična tekstura. Prelila sam sadržaj konzerve sa nekoliko kapi limuna i posula svežim vlašcem.

river-fish-blago-dimljena-pastrmka

A skuša? Prelivena sa malo maslinovog ulja, limuna, belog luka i mirođije? Savršenstvo!
river-fish-skusa

Redom smo otvarali konzerve M. i ja i svaku skoro omazali! Zajednički smo se oduševili za ukuse i baš se složili da je to nešto što bismo mogli češće da kupujemo. River fish ima još proizvoda koje ću sigurno isporbati u skorije vreme. I, i  dalje ne mogu da verujem da je ona pastrmka onako dobra!

I još važnije, u ovoj konzervi ćete pronaći samo ribu, suncokretovo ulje i so, nikakve aditive i ostale gluposti. I joooš važnije, ja to ulje nisam osetila kao suncokretovo – uglavnom mi zasmeta i bude mi bezveze što osećam ulje, ali ovde ga na neku foru nisam osetila na taj način.


Podaci o proizvođaču:

River Fish
Ilije Stojadinovića 22/L6 ,
11030 Beograd, Republika Srbija
Web: riverfish.rs
Email: [email protected]
FB: River Fish
Instagram: RiverFish.rs

Vaša Mila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.