Bezalkoholni mohito

Bezalkoholni mohito

Bezalkoholni mohito je savršen način da se ozvežite u vrelim danima, kojima se btw, u trenutku snimanja nadamo kao suva zemlja kiši. Yap, leto nikako da stigne. Ali, to nije razlog da se mi ne pravimo da je stiglo. Svi znamo da je mohito jedan od najlepših letnjih koktela, tu nema sumnje. I svi znamo da ukus alkoholnog i bezalkoholnog mohita ne može biti isti, je l’ te? 

E, sada kada smo to utvrdili, da ja vama predstavim ovaj moj bezalkoholni koktel. Limeta, nana i smeđi šećer su ključni faktori da ukus bude lep. Led se podrazumeva, a voćke su nam gratis i možemo da ih biramo prema raspoloženju.

Ukoliko imate i koristite voćne sirupe za koktele, možete ih slobodno staviti.  Ovo je savršena baza za njih. Čas posla i eto lepog napitka koji možete da popijete u bilo koje doba dana 🙂


Bezalkoholni mohito

1 limeta, isečena na četvrtine
2 kašičice smeđeg šećera
Sveža nana, Maxi pijaca
Sveža malina, Maxi pijaca
Sveža borovnica, Maxi pijaca
Maxi kisela voda
Led

Priprema:

U čašu stavite po dve četvrtine limete, dosta sveže nane, sveže voće i po kašičicu smeđeg šećera. Ukoliko imate gnječilicu za koktele koristite nju a ako je nemate, slobodno koristite kraj deblje varjače. Dobro izgnječite da se voćke, limeta i nana dobro sjedine. Zatim, dodajte kocke leda i nalijte kiselom vodom. Poslužite odmah!

Post je urađen u saradnji sa Maxi Srbija.

Prijatno! Vaša Mila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.