Galete sa lososom

Pročitali ste “galete sa lososom” i u fazonu ste šta ova Milica izmišlja sad, kakve galete sa lososom. Znam! Ali, ovo zapravo i nisu galete kao bakin kolač nego super zalogaji od pirinčanih galeti na koje smo stavili neke baš fine dodatke.

Već sam vam pisala o tome da ne verujem u zdravu hranu. Zapravo, ne verujem da moramo jesti samo sirovo voće i povrće da bismo bili ultimativno zdravi. Mislim da je važno da jedemo tako da budemo zadovoljni. Jedina zdrava hrana koju priznajem jeste ta od koje osećam pravo zadovoljstvo.

Naravno da volim da jedem čips i naravno da uživam u njemu dok hrska pod zubima, ali ne osećam suštinsko zadovoljstvo posle njega. Zato, nakon ovakvih lososastih zalogaja osećam divnu radost koja me dugo, stvarno dugo drži. To ne znači da ne jedem čips. Jedem ga, ali uvek svesna toga da to nije prava hrana.


Galete sa lososom

Nature’s Promise pirinčane galete, po vašem izboru
Premia krem maslac
Premia himalajska so i biber, po ukusu
Sitno seckana sveža mirođija, Maxi Pijaca
Premia beli luk u granulama
Premia jaja, skuvana
Premia dimljeni losos
Kolutovi ljubičastog luka i mirođija za dekoraciju

Priprema:

Jaja skuvajte a zatim ohladite, oljuštite i isecite na kolutove. Krem maslac pomešajte sa mirođijom, solju, biberom i belim lukom. Dobro izmešajte da se svi sastojci ravnomerno rasporede. Premažite galete pripremljenim namazom.

Na namazane galete stavite kolutove skuvanih jaja i dimljeni losos. Ukrasite kolutovima ljubičastog luka i grančicama mirođije.

Post je urađen u saradnji sa Maxi Srbija.

Prijatno! Vaša Mila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.