{Recenzija} Anđeli (čuvari)

andjeli-cimet-suvo-grozdje

Svima nam treba po neki anđeo čuvar. Moji Anđeli ovih dana su ukusni i ovseni… sa, razume se, anđeoskim dodacima. Ako niste čuli za njih, iako mi je jako teško da u to poverujem, ovde ću vas sa njima upoznati.

Reći ću vam da su to ručno pravljeni ovseni keksi koji su mekani, koji se tope u ustima i koji su fino dopunjeni suvim voćem, čokoladom ili začinima. Spakovani su u lepu kutiju. Obavijeni najslađom etiketom. Mogu da ih poručim i iz Smedereva (ili bilo kojeg dela Srbije) stići će mi do vrata besplatno.brusnica-bela-cokolada

Mogu da ih pojedem ujutru uz čaj, da me opskrbe energijom. Ili ih mogu jesti u toku dana, kada ne stižem od posla da ručam nešto konkretno. Osvežiće me i razbistriti mi glavu. presek-andjeliMogu da ih dam svom detetu. Mogu da ih poklonim bilo kome. Mogu sama da pojedem sve.

andjeli-lesnik-cokolada

Isprobala sam 5 različitih ukusa. Nemam omiljeni, svi su mi omiljeni.

andjeli

Na sajtu mogu da pogledam nutritivnu vrednost za svaki kolač koji izaberem. Mogu da biram između 10 anđeoskih ukusa. Mogu da uživam u zdravom keksu koji se priprema sa puterom i bez konzervanasa. Mogu da podržim ljude koji su rešili da rade drugačije.

Možete i vi!


Podaci o proizvođaču:

Čalija i Čalija
Banjički venac 32, 11000 Beograd
Web: www.andjeli.rs
Email: [email protected]
FB: Andjeli
Instagram: AndjeliKolaci
1014000_960662900654661_6590919799981966532_n

Vaša Mila

2 thoughts on “{Recenzija} Anđeli (čuvari)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.