{Recenzija} Schargo Tea – Inovativna kesica čaja

schargo-tea

U 2016. godini nam svima želim više sitnih zadovoljstava, više toplih šoljica čaja u kojima ćemo istinski uživati, više onih malih ali velikih momenata. Schargo čajevi nisu samo čajevi, to su čajevi sa karakterom.

Neće oni da se cede sa neke tamo papirne vrećice pa da kaplju na sve strane i iskvase vas i umažu. Oni su elegantni u svojoj tankoj perforiranoj kesici i čuvaju svoj prefinjeni stil.

schargo

I kada ih vidite na polici sa čajevima, stvarno se istinski izdvoje dizajnom. To je jedna od stvari koja mi se baš dopada kod ovih čajeva.

voda za caj

Stvar je prilično jednostavna – sipate provrelu vodu u šolju, a za njom stavite i tea stick, ostavite da stoji prema uputstvu na kesici i to je to. Ukoliko dodajete šećer, med, limun ili mleko tea stick dobro posluži da sve to promešate. Jedina komplikacija je koji ukus odabrati…

schargo

Ako se odlučite za zeleni čaj, dobićete šoljicu taman gorkog ali i taman citrusnog zelenog čaja koji je pitak i baš po mojoj meri. Ja ga pijem bez šećera ili meda, takav kakav je taman kako treba.

schargotea

Ako želite nešto baš voćno, moja preporuka je malina. Da znate samo kako malinasto miriše ☺ I boja mu je predivna! Njega sam malo i zasladila, pa mi je ukus bio još potpuniji.

malina-schargo

Ipak, moj favorit je crni čaj. Uz malo mleka, dobila sam pravu čajnu poslasticu.

crni-caj-sa-mlekom

crni-schargo

crni-caj-schargotea

Schargo tea je domaća kompanija koja je odlučila da na inovativan i jedinstven način proizvodi jednu tako jednostavnu stvar kao što je čaj. Pakovanjem čaja u kesice pravljene od biorazgradivih materijala, doneli su jedan potpuno novi pristup tom napitku. Perforirana kesica je jednostavna za korišćenje, olakšava samu pripremu čaja a može da posluži i kao kašičica jer potpuno zadržava svoj prvobitni oblik.

Ako želite ukusne i aromatične čajeve koji su inovativni u svakom smislu, Schargo tea su dobar izbor, imate moju preporuku.

Ovaj post je zaista moj utisak o proizvodu koji sam predstavila.

Podaci o proizvođaču:

Schargo Tea doo
Kamička 38, Šabac
[email protected]
www.schargo.rs
FB: Schargo Tea12247148_183584301986386_4339883228004640710_n

Vaša Mila

4 thoughts on “{Recenzija} Schargo Tea – Inovativna kesica čaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.