Sendvič sa rukolom

Sendvič sa rukolom

Svi se slažemo da su najletnjija jela sataraš i sveža salata, zar ne? Ali, ima nešto u hladnim sendvičima! Znate ono kada napravite sendvič za put pa ga uvijete u prozirnu foliju i ostavite u frižideru do polaska pa onda naravno, pojedete sendviče odmah, čim ste seli u auto (ili sam to samo ja, ups)? A on leden! Hleb je leden, sir potpuno neodoljiv, salata hrska… Uuuh! 

E, takav vam je ovaj moj sendvič! Da ga lepo naređate, fino upakujete i ohladite u frižideru makar 30-ak minuta. Ili ga napravite veče pre, da vas ujutru sačeka za doručak, posle treninga na primer! Ih! Sjajno! 

Ne štedite mi rukolu, nego doooobro zazelenite ovaj sendvič! Verujte mi na blogersku reč! Slobodno koristite bilo koji sir koji volite, ali neka bude neki od svežih sireva – to je ovde baš veliki deo užitka. Malo dimljene pečenice, malo senfa… I sve bude taman!


Sendvič sa rukolom

Hleb ili kifla, po vašem ukusu – Maxi Pekara
Maxi krem maslac
Maxi senf
Sveža rukola, Maxi pijaca
Maxi dimljena svinjska pečenica
Zlatarski sir, Od naše zemlje

Priprema:

Hleb presecite uzdužno, pa jednu stranu namažite senfom a drugu krem maslacom. Stavite dosta sveže rukole na jednu polovinu hleba, a zatim preko naređajte pečenicu i sveži sir. Pokrijte sa još rukole iu zatvorite drugom polovinom hleba. Vrlo jednostavno i super ukusno 🙂

Post je urađen u saradnji sa Maxi Srbija.

Prijatno! Vaša Mila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.